Cukrář z Václavského náměstí zalil do bonbonů rubínová srdce

29. 1. 2010 | TMJ
Zajímavý a stylový způsob, jak upozornit na své služby a zároveň potěšit své zákazníky, zvolil francouzský cukrář Jean-Francois Musso, který tvoří čokoládové bonbóny pro pražskou cukrárnu na Václavském náměstí. Do tří bonbonů na popud majitele podniku ukryl rubínová srdce v celkové hodnotě kolem třiceti tisíc korun. Akce se vzthauje k přicházejícímu Valentýnu.

Ilustrační obrázek, zdroj: www.sxc.hu

Zajímavý a stylový způsob, jak upozornit na své služby a zároveň potěšit své zákazníky, zvolil francouzský cukrář Jean-Francois Musso, který tvoří čokoládové bonbóny pro pražskou cukrárnu na Václavském náměstí. Do tří bonbonů na popud majitele podniku ukryl rubínová srdce v celkové hodnotě kolem třiceti tisíc korun. Akce se vzthauje k přicházejícímu Valentýnu.
Cukrárna tak navazuje na cukrářskou tradici ze zahraničí, kdy cukráři pro svátek zamilovaných připravovali ve svých podnicích vždy nějaká překvapení pro své zákazníky. V našich končinách, spíše než zákazníci, netradiční konání ocení zejména média, která na jeho základě podniku zvýší zákaznickou informovanost a přispěje tak k budování pozitivního PR.

Sdílejte tento článek:

To nejlepší z moderního marketingu každý pátek do vašeho inboxu.

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?
Podobné články:
Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.