Google+ umožňuje uzamčení příspěvku před zveřejněním

5. 10. 2011 | BoB
Sociální síť představila novou funkci. Uživatelé mohou zakázat komentáře a sdílení u svých postů ještě před tím, než ho publikují.

Sociální síť Google+ přichází s novou funkcí. Už dříve umožňovala zakázat u publikovaných příspěvků komentáře a sdílení. Doposud to bylo však možné pouze poté, co uživatel svůj post zveřejnil. Nyní ale mají uživatelé možnost uzamknout svůj příspěvek ještě před tím, než jej uveřejní.


Mnozí uživatelé novou funkci jistě ocení. Pokud totiž nechtějí, aby někdo komentoval, dál sdílel jejich posty nebo na ně zkrátka nějak reagoval, bude to pravděpodobně chtít už od začátku.


Jak novinka vlastně funguje, se můžete podívat v následujícím videu.

 

Zdroj: www.mashable.com
 

Štítky dokumentu: Google YouTube
Sdílejte tento článek:
Podobné články:
Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.